Je bent 18 jaar of ouder en je wilt je rijbewijs halen?……dat werkt zo!

Aktiepakket 18+:

  • 1250 rijles minuten
  • GRATIS proefles
  • Praktijkexamen of Tussentijdse toets
  • Ondersteuning theorie mogelijk

Tijdelijk € 1499,-

Meld je nu aan en wij regelen alles voor je…wel zo makkelijk!

Op het moment dat jij je aanmeldt, plannen wij samen met jou een proefles. Na de proefles maak je verder kennis met LesMINI.nl. Tevens gaan wij samen met jou een planning maken.

Zo kijken we samen welk traject het best bij jou past. Daarna gaan we de eerste rijlessen plannen en bespreken we samen het behalen van je theorie-examen. Natuurlijk houden wij rekening met jouw schoolrooster, werk en andere belangrijke activiteiten.

Op het moment dat jij samen met jouw instructeur vindt dat je op het gewenst nivo bent, gaan wij samen met jou een praktijkexamen plannen. Nu klinkt dat spannend, maar tegen die tijd ben je er helemaal klaar voor! ( denk aan de optie Tussentijdse toets, die neemt heel veel stress weg, zodat je met je praktijkexamen een veel grotere kans van slagen hebt. )

Meestal zijn de aantal minuten in dit pakket niet voldoende om op examen niveau te komen en vul je dit aan met een van onze voordelige vervolgpakketten.

Eenmaal met je rijbewijs op zak mag je direct zonder begeleiding van een coach de weg op! Wij raden je wel aan om in het begin samen met een ervaren persoon naast je te rijden.

Nu heb je ons niet meer nodig, je hebt dan laten zien dat je een veilige rijder bent!
Natuurlijk ben je ook daarna gewoon welkom met vragen over het verkeer of zomaar op de koffie.