Nog geen 18 jaar en je wilt je rijbewijs halen?…..dat werkt zo!

Aktiepakket 16+:

  • 1500 rijles minuten
  • Gratis proefles
  • Praktijkexamen of tussentijdse toets
  • Ondersteuning theorie mogelijk

Tijdelijk €1749,-

Meld je nu aan en wij regelen alles voor je…wel zo makkelijk!

Meld je nu aan en wij regelen alles voor je….wel zo makkelijk!

Op het moment dat jij je aanmeldt, nemen wij contact met je op om kennis te maken en gaan we samen met jou de eerste rijlessen plannen. Natuurlijk houden wij rekening met jouw schoolrooster en andere belangrijke activiteiten.

Op het moment dat jij samen met jouw instructeur vindt dat je op het gewenst niveau bent gaan wij samen met jou een praktijkexamen plannen. Nu klinkt dat spannend, maar tegen die tijd ben je er helemaal klaar voor! ( denk aan de optie Tussentijdse toets, die neemt heel veel stress weg, zodat je met je praktijkexamen een veel grotere kans van slagen hebt. )

Meestal zijn het aantal minuten in dit pakket niet voldoende om op examen niveau te komen en vul je dit aan met een van onze voordelige vervolgpakketten. Eenmaal met je rijbewijs op zak mag je onder begeleiding van jouw coach de weg op!

Op de dag dat je 18 jaar wordt mag je helemaal zelfstandig de weg op en heb je ons niet meer nodig, je hebt dan laten zien dat je een veilige rijder bent! Natuurlijk ben je ook daarna nog gewoon welkom met eventuele vragen over het verkeer of zomaar op de koffie om je ervaringen te delen.