Lesmini.nl, niet zómaar een rijschool
 

Welkom bij lesmini.nl

 

Leermiddelen Auto

 


 

 

Verkeerstheorie personenauto

€ 17,50

Dit theorieboek bevat alleen de theorie die nodig is om te slagen voor het CBR theorie-examen personenauto. Het onderwerp gevaarherkenning komt uitgebreid terug. In dit boek staan geen studievragen. Aan het praktijkexamen wordt ook geen aandacht besteed.

Het boek staat boordevol foto's, tekeningen en cartoons. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels en samenvattingen.


 

 

Wegwijzer in het verkeer personenauto

€ 20,00

In dit theorieboek wordt stap voor stap de verkeerstheorie uitgelegd. Natuurlijk wordt er ook aandacht gegeven aan het onderwerp gevaarherkenning. Het boek staat boordevol foto's, tekeningen en cartoons. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk.

Dit boek bevat 250 studievragen over de hoofdstukken en maken het bestuderen van de lesstof makkelijker. De antwoorden zijn los toegevoegd.


 

 

Daisy luister-cd verkeerstheorie personenauto

€ 29,50

Verkeerstheorie voor rijbewijs B in luisterboekvorm!

Dé oplossing voor mensen met een leesbeperking (dyslexie) en/of andere leerproblemen.

Extra productinformatie

Daisy

Daisy staat voor Digital Accessible Information System. Dit is de wereldwijde standaard voor luisterboeken voor personen met een leesbeperking en/of leerprobleem.

Met een Daisy-luisterboek kan een leerling op meerdere niveaus navigeren. Het voordeel van deze Daisy-cd t.o.v. andere geluidsformaten is dat de leerling direct naar het gewenste hoofdstuk, paragraaf of kopje kan navigeren. De leerling kan dit fragment zo vaak herhalen als nodig.
Daarnaast onthoudt deze cd waar de leerling gebleven is en kunnen er bladwijzers (‘digitale ezelsoren’) worden aan gebracht. Op deze manier wordt het leren voor mensen die moeilijk kunnen lezen of moeite hebben met de geschreven Nederlandse taal veel makkelijker gemaakt. Ook voor buitenlandse kandidaten kan dit een uitkomst zijn.

Afspelen

Daisy-luisterboeken zijn af te spelen met een Daisy-speler of op een computer met de software AMIS (gratis te downloaden op www.daisy.org/amis/download. Kies voor ‘list of translations’ om de Nederlandse versie te downloaden).

pdf: Klik hier voor een handleiding voor installatie van AMIS.

De navigatievoordelen gelden niet voor afspeelapparaten met alleen een mp3-functie. Op standaard cd-spelers die alleen audio als geluidsformaat ondersteunen werkt de Daisy-cd niet.

Pakket Daisy

De Daisy-luistercd wordt geleverd met het bijbehorend boek in een handig plastic etui.