Lesmini.nl, niet zómaar een rijschool
 

Lesmini, rijschool Breda

 

Downloads en Links

Alle bestanden zijn als pdf-bestanden te downloaden.

   
2todrive.png

2toDrive

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen
Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? klik op het logo hiernaast en bekijk dan snel wat 2toDrive is!

 
CBR.nl

Machtig je rijschool met DigiD

Alleen je rijschool kan voor jou je praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je rijschool natuurlijk wel toestemming hebben. Je geeft toestemming door je rijschool te machtigen. klik op het logo om te zien hoe dat gaat. Het rijschoolnummer van LesMINI.nl is: 8725R4

 
digid.nl

DigiD

Met uw persoonlijke DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kunt u zich identificeren op de website van het CBR . Zo weet het CBR dat ze echt met u te maken hebben. Klik op het logo om uw DigiD aan te vragen.

 
Start of the season aanbieding.

LesHARLEY.nl

LES HARLEY.nl is een motorrijschool voor de regio Breda die geheel in Harley Davidson style rijlessen verzorgd.

Ondanks ons relatief klein werkgebied, hebben al vele Harley Davidson liefhebbers uit héél Nederland ons weten te vinden! Niet alleen voor hun rijbewijs of een Try the Bike les maar ook met een cadeau-les die ze hebben gekregen van een zakenrelatie of als cadeau voor hun verjaardag.

Door LES HARLEY.nl komt jouw verhaal tot leven! Kortom......

Laat jouw legende hier beginnen!